Înființări Firme București

Înfiinţăm societăți în mod prompt în maxim 3 zile de la primirea actelor, deținerii unui sediu social prin contract de închiriere, comodat, contract de vânzare-cumpărare sau găzduire la un cabinet de avocatură.

Tariful pentru înființare este de 500 lei pentru un asociat si un administrator (inclusiv taxele de la Registrul Comertului).

TARIFE GĂZDUIRE SEDIU SOCIAL

La cerere putem oferii găzduire sediu social, perioada minimă pentru găzduire este de 12 luni, pentru firme ce doresc obtinerea codului de TVA se poate si pe perioade mai mari. Tariful pentru găzduire sediu social este in functie de sectorul dorit.

SERVICII ÎNFIINȚARI FIRME BUCURESTI

Ce trebuie să știti despre procedura de infiintare firma?

Societatile Comerciale cu Raspundere Limitata sunt entitati cu personalitate juridica care pot desfasura orice fel de activitate, cu exceptia celor organizate si reglementate prin legi speciale, precum si celor pentru care sunt reglementate coduri CAEN unice interzise.

Obiectul principal de activitate este reprezentat de un singur cod CAEN, insa, la obiectul secundar de activitate pot fi trecute mai multe coduri, mergand pana la toate codurile CAEN permise.

Pentru infiintarea unei societati cu raspundere limitata este obligatoriu sa aveti un drept de folosinta asupra spatiului in care doriti sa inregistrati sediul social.

Daca nu detineti un spatiu in proprietate, va puteti orienta catre serviciul nostru de gazduire sediu social.